Berni

Bemutatkozás

Nem diéta...életmód
Nem másokért...magamért
Nem egy nap...hanem minden egyes nap

Nem azért, hogy jól érezzem magam a ruhámban...hanem hogy jól érezzem magam a bőrömben

14 éves korom óta szenvedélyem és életem része a sport. Gyermekkoromban nem rendelkeztem elegendő önbizalommal, sosem tudtam magamnak megfelelni. Elhatároztam, hogy ezen változtatok és megoldást keresek erre az állandó problémára, gátlásaimat és kifogásaimat félretéve egy új életformába kezdtem, amely a mai napig végig kíséri az életem. Rájöttem, hogy a sport a tudatos táplálkozás teljesen megváltoztatja az ember jellemét, gondolkodását és hozzáállását az élet minden területén.

A kezdetek

Kipróbáltam sok különböző sportágat, mint a fitkid, hip-hop tánc, kézilabda, karate, de egyikben sem találtam meg önmagam.

Később otthon kezdtem el aerobicozni, erősítő gyakorlatokat végezni és egyre hosszabb távokat futni. Amikor kevésnek bizonyult az otthoni sajátos edzésem, megismerkedtem a konditerem világával, amely első perctől kezdve a szenvedélyemmé vált. A súlyzós edzés, saját testsúlyos gyakorlatok és a funkcionális mozgásvilág rengeteg új lehetőséget tártak elém.

Az évek során sok különböző területen dolgoztam, de egy közös volt mindben, az emberekkel való kommunikáció, törődés, hatásgyakorlás, figyelemfelkeltés, értékesítés.

Hogyan lett a szenvedélyem egyben a munkám is?

Számos olyan képzésen is részt vettem, ahol tanulmányozhattam az emberek személyiségjegyeit, gondolkodásmódját, a cselekedeteik okát és a különböző szituációkban való megnyilvánulását.
A középiskola utolsó évében körvonalazódott bennem, hogy az emberekkel való bánásmódom és a sport iránti szenvedélyem tökéletes egységet alkotnak. Erre alapozva folytattam tanulmányaimat és jelenleg is építem az életem, karrierem. Azóta is folyamatosan képzem magam, elsajátítottam a fitness-wellness instruktor, személyi edző, funkcionális edző, rehabilitációs edző, military edző képzéseket, és tudásom a mai napig bővítem, mert számomra fontos, hogy minden témakörben tájékozott és naprakész legyek.

Szeretném, ha minél többen megismerhetnék azt az életérzést, örömet, felszabadultságot, amelyet a sport képes nyújtani.  

Ne feledd sosem késő elkezdeni, csak egy döntés választ el attól, hogy akár az egész életed megváltozzon.

Nem másokért...magamért

Közös munka

Motivation

Krisz

Krisz

Deep Squat

Berni

Albert

Half Kneeling Press

Kovács Berni

Személyi edző

VI. Dessewffy utca 35.
1066 Budapest, Hungary (HU)

Képesítések:

Premier Global NASM - Personal Trainer REPS 3
Weider Professional - Functional trainer
TRX Trainer
Weider Professional - Rehabilitation trainer
Nutritional advisor
FMS Level 1

  Kovács Berni- Személyi edző - Budapest